Volwassenen

Het leven zit vol uitdagingen. Voor sommige uitdagingen is extra kennis nodig om hier op een, voor jou, juiste manier mee om te gaan. Wij helpen je graag met onderstaande thema’s.

Traject Hoogbegaafde volwassenen
gegeven door: Jeremy Loman

Jeremy: “Voor mijn lotgenoten die er op late leeftijd achter zijn gekomen dat ze hoogbegaafd zijn. Ik wil jullie meenemen in de ontdekking naar jezelf en jouw (verborgen) potentie er uit halen.”

Als volwassen HB’er heb je net als iedere volwassene te maken met aspecten zoals werk, relaties, vriendschappen en je eigen gemoedstoestand. Deze zijn alleen allemaal een tikkeltje anders dan bij de gemiddelde persoon en vraagt daarom om extra kennis.

Het traject bestaat uit 2 onderdelen

 • E-learning
 • Iedere maand 1 op 1 gesprek (online)

We nemen 6 maanden de tijd om dit traject helemaal eigen te maken. Soms moeten de aan bod komende vaardigheden geleerd worden of zullen patronen en gewoontes veranderd of bijgestuurd worden. Dit kost tijd en deze tijd willen we vanuit Kennisbos graag voor je nemen.

Maand 1

De 0 meting

We beginnen met te kijken waar je nu staat, wat je kan en weet. Hiervoor begin je met je werkboek en vervolgens gaan we in gesprek. Na ons eerste gesprek zetten we de e-learning open en kan je van start gaan met het verbreden van je inzichten.

Maand 2

Het gaan begrijpen

We geven je toegang tot het gehele HB e-learning portal. Je kan uiteraard zelf bepalen in welke volgorde je deze gaat maken.

 • E-learning – Wat is hoogbegaafdheid
 • E-learning – Harness your power
 • E-learning – Valkuilen
 • E-learning – Hoogbegaafd en werk

Maand 3

Relaties, vriendschappen & familie

Met meer kennis over je hoogbegaafdheid, ga je waarschijnlijk automatisch al je persoonlijke leven analyseren. Je zult wat puzzel stukjes op zijn plek leggen en je relaties zullen een stuk duidelijker worden. Belangrijkste ontdekking die we gaan zoeken, is de realisatie wat jij nodig hebt. 

Maand 4

Werk & Business

Werken voor een baas en/of onder een manager als ondergeschikte kunnen moeizaam gaan, net als school  lastig ging. Het snel en ver kunnen nadenken, wordt niet vaak gewaardeerd. Ik neem je mee naar de mogelijkheden. 
Of 
Je hebt je eigen business, laten we op reis gaan hoe jij je potentie helemaal in het bedrijf kan gaan storten.

Maand 5

Van doel naar strategie

Je begrijpt jezelf nu beter en wat er allemaal in zit. Nu is het tijd om de strategie te ontwikkelen voor je leven. 

Maand 6

Het vasthouden

We zijn al begonnen met de strategie te implementeren in je dagelijks leven. We leggen deze nog 1 keer op de loep en je kunt verder met een verrijkend leven.

Gelijk starten!

We nemen binnen twee werkdagen contact met je op om onze eerste meeting in te plannen!

of

Overzicht:

 • E-learning – Wat is hoogbegaafdheid
 • E-learning – Harness your power
 • E-learning – Valkuilen
 • E-learning – Hoogbegaafd en werk
 • Iedere maand een online gesprek
 • Op de hoogte van al onze evenementen

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie?

Vul het formulier in en wij zullen binnen twee werkdagen je vragen beantwoorden.