In uitvoering
Hoofdstuk 1 of 0
In uitvoering

Spontane seks

Introductie in de module

Wat fijn dat je voor deze module hebt gekozen! Na het doorlopen van deze module weet je belangrijke informatie over seksuele opwinding. Je leert wat opwinding echt is en hoe dat voor jou werkt. Je kunt eventuele obstakels ontdekken en daar vervolgens mee aan de slag gaan.

Partners kunnen deze module individueel maken of samen doorlopen. Tip; blijf samen in gesprek over wat jullie opvalt, denken en voelen bij deze module. Samen praten over seks is erg belangrijk voor een fijn seksleven.

Inhoud module

Fabels en verwachtingen

Eerst wil ik je meer vertellen over de fabels en – soms onhaalbare of onrealistische – verwachtingen die er bestaan over opwinding. Er zijn namelijk verschillende dingen die we vaak allemaal kennen en soms ook voor waar aanzien. Bijvoorbeeld het idee dat seks spontaan moet zijn. Maar hoe zit het nou eigenlijk daarmee? Dat lees je hier.

En bij mij?

Als je eenmaal de theorie achter opwinding hebt geleerd, dan ga je kijken naar hoe dit voor jou zit. Stap voor stap lopen we de stappen van opwinding door en kijk je hoe dit voor jou werkt.

Hoe werkt het dan wel?

Daarna volgt een uitleg over hoe seksuele opwinding werkt. Hierbij krijg je een realistisch beeld van hoe opwinding in elkaar steekt.

Aan de slag!

En uiteraard is het belangrijk om ook aan de slag te gaan met je nieuwe kennis. Bij dit onderdeel gaat het over praktische tips en activiteiten die je zelf of met partner kan gaan ondernemen. Oefening baart kunst.

Stap
voor
stap

Vragen?

Weet je niet zeker welke e-learning het beste past? Laat ons je adviseren.

john-schnobrich-2FPjlAyMQTA-unsplash